Gutting Revue Facebook Gutting Revue YouTube Gutting Revue YouTube Gutting Revue Last.fm Gutting Revue amazon Gutting Revue deezer Gutting Revue itunes Gutting Revue zene

Koncert - Május 1. - Budapest, Gozsdu Manó Klub
2014-04-28 15:36:46

Koncert - Május 1. - Budapest, Gozsdu Manó Klub




Koncert - Április 19. - Baja, Armstrong
2014-04-17 16:05:45

Koncert - Április 19. - Baja, Armstrong



Koncert - Április 12. - Budapest, Roham Bár
2014-04-03 17:38:19

Koncert - Április 12. - Budapest, Roham Bár

Április 12-én befogod a szádat és koncertre mész!

Az est első fellépője az Űrhajó zenekar. A trió 2013 novemberében állt össze egy születésnap alkalmából, de a jó hangulatú koncert mindannyiukat folytatásra sarkallta. A csapat a space country-t, a surf-rock-ot, és az utazós filmzenéket keveri instrumentális muzsikájában, első hangzóanyagát őszre tervezi.

A The Big Bunny Hall Swinger Club 2009-ben alakult a korábban megszűnt Honeyball zenekar romjain, a swing és a punk műfaji elemeinek egymásra dobálásának izgalmától vezérelve, s eddig két kislemezt készített. Hangversenyeiket az érdekes zenei fúzió mellett a társadalmi rendszert kritikával, sok minden mást dicsérettel illető szövegek, a négytagú fúvós szekció, valamint a mindig autentikusan elegáns megjelenés teszi egyedivé.

A 'vérfoltosan modoros' Gutting Revue egy groteszk rock and roll formáció: zeneileg precízen kidolgozott jazz-swing-rock egyvelegükkel morbid, provokatív, ugyanakkor intellektuálisan megfogalmazott szövegvilág és punkos vehemencia képez kotrasztot. A zenekar tagságának nagyrésze évekig a Yellow Spots legénységét erősítette, majd a 2012-ben kivált tagok Gutting Revue néven folytatták a munkát. Tavalyi Első menü című bemutatkozó EP-jük után május közepén újra stúdióba vonulnak, hogy rögzítsék második anyagukat.

A végső attrakcióként színpadra lépő Yellow Spots az említett szakadás után már megújult tagsággal adta ki Agylebenyflört I. című lemezét. A "groteszk big band"egymástól távolinak tűnő, szórakoztató zenei stílusokat ötvöző, látványos, impulzív színpadi produkció, gyakorta múmiák és dekoratív táncoslányok közreműködésével. A zenekar az emberi elme kényes és feltáratlan mezsgyéit abszurd, infantilis és morbid humorral boncolgatja, szövegei őrült, váratlan fordulatokkal teli ironikus történetek.

A koncertek után hajnalig JD Littlehead és Selector Desmond Schlekker szolgáltatja a talpalávalót!

Kitűnő mulatság lesz! Gyere el, vagy lehúzzuk a WC-n a hörcsögeid!

Részletek


előző  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   következő

Gutting Revue