Gutting Revue Facebook Gutting Revue YouTube Gutting Revue YouTube Gutting Revue Last.fm Gutting Revue amazon Gutting Revue deezer Gutting Revue itunes Gutting Revue zene

Díjnyertes videoklip a Gutting Revue-től
2015-02-05 13:01:45

Díjnyertes videoklip a Gutting Revue-től

"A 2009-ben elhunyt Cseh Tamás énekes-dalszerző emlékére rendezett verseny döntőjét szombaton este tartották a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

 

"Egy képre gondolok, tudod...” képzőművészeti kategória győztes klipjét a Talpas fivérek (Talpas Illés, Talpas Pál, valamint Nagy Zsófia) készítették a Gutting Revue együttes Budapest című feldolgozásához. Az eredetileg Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János által jegyzett alkotás éppen a tavalyi Cseh Tamás emlékest apropóján került a zenekar repertoárjára.

 

Budapest, amely a munka során a tagokhoz is nagyon közel került, végül olyan jól sikerült, hogy a zenekar koncertműsorában is helyet kapott, majd a 2014-es emlékest animációs győzteseivel, az egyedi stílusú animációval és megkapó látványvilággal operáló nyíregyházi Talpas-fivérekkel illetve Nagy Zsófiával való együttműködéshez vezetett. A zsűri által is nagyra értékelt alkotás remekül követi a dal ívét, hangulatát, miközben a néző a különös leporellóvá alakuló budapesti jelenetek között barangol.

 

A harmadik alkalommal meghirdetett versenyre beküldött pályaműveket Bérczes László szerkesztő, rendező, filmrendező, Feledy Balázs művészeti író, Tóth Zsolt operatőr, valamint a zsűri elnökeként Mispál Attila film- és színházi rendező, forgatókönyvíró bírálta el.

 

A dal a zenekar Egy rongy a szíved helyén című kislemezén is megjelent. A lemez egyébként ingyenesen meghallgatható a korábbi kiadványokkal együtt, a zenekar honlapján."

 

CIKK


Fotók - Január 24. - Budapest, Gozsdu Manó Klub
2015-02-05 12:56:41

Fotók - Január 24. - Budapest, Gozsdu Manó Klub

ITT!


Koncert - Január 24. - Budapest, Gozsdu Manó Klub
2015-01-14 19:44:02

Koncert - Január 24. - Budapest, Gozsdu Manó Klub

A pesszimista várakozásokra rácáfolva a Voodoo Allen zenekar máris felvette második lemezét "A részeg Derrick lehellete" címmel, amelyen régi és új számok, rég várt feldolgozások és egy, a szájkó őskorban készült Délizászlós Kispárnák szerzemény is felhangzik, mindez gyerekkórussal, szaxofonhanggal és kíméletlen csordavokálokkal színesítve. Wreckelj velük és kotorj össze némi aprót a lemez megvásárlására! 

Új szerzeményekkel jelentkezik a Gutting Revue népes csapata is, hangszeres felállásuk és hangzásuk a '90-es évek swing revival zenekarait idézi, melyhez erős rockzenei töltet, valamint Aberrált atya groteszk szövegvilága társul.

Facebook esmény

előző  1 2 3 4 6 7 8 9 10   következő

Gutting Revue